Opremanje interijera

Dizajn interijera je postao vrlo važan dio svakodnevnog života, no i nimalo lak posao uz svakidašnje obveze koje pojedinac ima. Usklađivanje boja, namještaja, materijala, te uklapanje istog u financijsku konstrukciju kojom se raspolaže, nije nimalo jednostavno. Iz tog razloga se odlučuje za uređenje interijera potražiti pomoć i savjet profesionalaca - dizajnera interijera.

Dizajniranje interijera je složen postupak, koji zahtjeva pažljivo planiranje svakog detalja prostora koji se uređuje. Igrom rasvjete, kombinacijom boja, pronalaženjem odgovarajućeg namještaja, naglašavanjem zanimljivih detalja i sl., učinit ćemo da Vaš prostor zadovolji estetske i funkcionalne kriterije.

Dizajniranju svih prostorija pristupamo sa jednakom pažnjom. Sve prostorije uređujemo uzimajući u obzir cijeli niz faktora; od namjene prostora i osobnosti ukućana, do modnih trendova i želja naručitelja.

Visoki estetski kriterji su sve zastupljeniji u poslovnim i stambenim obektima. U dogovoru sa investitorima odabrati ćemo najprikladnije idejno rješenje, te na Vaše zadovoljstvo stvoriti interijer u kojem ćete se osjećati ugodno i opušteno. Prepusitite da T-DESIGN d.o.o. uredi Vaš interijer, bilo da se radi o planiranju i osmišljavanju novog prostora ili preuređenju postojećeg.

Obratite nam se sa povjerenjem, a mi ćemo se potruditi da uz što manje napore dobijete najbolji rezultat.

Za T-DESIGN d.o.o. Tanja Jarnevic, dipl. oec. – dizajner interijera